Fullt upp!

Öppet hus igår. Träffade klassen och ställde iordning det sista vid 10.30. Sen hade jag mitt första pass vid 14. Satt som entrévärd till 15 och sen var jag i klassrummet från 15-17. Jesper och ungarna kom och hälsade på strax efter 16. Sen åkte vi hem, köpte med oss mat från McD och sen var det läggdags för ungarna.

Nu har jag börjat känna av lite biverkningar av sprutan med. Hela förmiddagen igår så gick jag runt och svettades halvt ihjäl! Fram till eftermiddagen höll det i sig trots att alla fönster stod öppna och det var iskallt i rummet. Nåja, håller det sig bara till sånt så kan jag nog överleva. Bara jag slipper all annan skit man kan få samtidigt!

Händer idag då? Blir nog en lugn dag hemma. Tindra vill nog gå ut och öva lite mer på att cykla, så det får hon göra. Tror även att vi får besök av Malin och Rasmus en stund sen. Frågan är vad vi ska äta idag.. Ständigt samma fråga..

One thought on “Fullt upp!

  1. Hej gumman, hade tänkt göra souvas i dag, men det är full snöstorm, så det blir inget av det i dag. Hoppas att du inte börjar må ännu sämmre av sprutan. Många kramar till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *