Full fart hela dagen!

Ungarna vaknade runt 6 imorse. Då var jag mer död än levande! Men det blev lite go frukost och Molly var trött redan vid 8, så vid halv 9 somnade hon. Jag lade mig i sängen en stund jag med. Molly slog alla rekord i middagssovning och sov hela 4,5 timme! När hon vaknat klädde vi på oss och åkte till Munkedal där det var hundens dag. Var väl inte SÅ mycket att hänga i granen kanske.. Men skönt att komma ut lite.

När vi kom hem stannade vi kvar ute och där höll vi oss resten av kvällen. Jag körde in bilen och städade ur den lite. Precis innan vi gick in tog jag och Tindra en sväng, hon på cykel och jag på inlines. Finns nämligen ingen chans att jag skulle hängt på henne om jag hade gått! Så nu var inlinessäsongen invigd för mig! Det var riktigt skönt! Men jag måste verkligen skaffa mig nya inlines. Dom jag har köpte jag för en 50-lapp (eller nått sånt) och dom är helt i plast och otroligt obekväma. Men eftersom jag gillar att åka så får jag helt enkelt investera i nya! Eller bättre begagnade.. Får väl se på det helt enkelt!

Nu tänker jag ta det piano resten av kvällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.