Fru sjukling!

Mitt nya namn. Nu är det min tur! Jag har ont i öronen och i halsen och febern visar på 38,2. Vilket betyder att jag känner mig döende då jag i vanliga fall ligger på 36,3-36,5. Det är synd om mig! Tyck synd om mig.. Haha!

Till råga på allt är det fan inte min dag idag! På mattelektionen satt vi som vanligt i biblioteket och jobbade. Jag skulle ta en klunk av mitt vatten och hällde typ allt över mig, miniräknaren och bordet, haha! Sen när jag torkat upp det och torkat räknaren så skulle jag hålla upp min billiga kopia till räknare mot Sofies ”orginal” casio (dom är jävlat identiska!) och då slänger jag den i backen istället. Bra där! Sen somnar jag på soffan hemma..kom för sent till dagis..bra..nä..nu slutar jag..

One thought on “Fru sjukling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.