Fin dag!

Vi har haft en fin dag idag! Varit ute från 10 imorse ungefär. Sen kom M och R hit och lekte lite, när Molly vaknade så åkte vi och käkade en glass, hem och lekte lite mer och sen hade vi tid på vårdcentralen klockan 14. För Tindra har börjat få som nått eksem på sina kinder. Dom kommer till och från och jag vet inte riktigt vad det är..

20120430-221222.jpg

Såhär ser hon ut. Men dom försvann så fort vi kom ut typ. Läkaren kunde inte heller sätta fingret på det. Men vi ska smörja henne med nått mjukgörande och se om det ger med sig, gör det inte det skulle vi höra av oss igen.

Efter vc så åkte vi och mötte upp Jesper som jobbat sin första dag på nya jobbet idag. Så ungarna fick åka lite lastbil. Molly är nog den som tjatat mest om att få åka! Hela helgen har hon velat det, haha! Men hon blev nöjd att få åka idag!

Åkte hem, var ute och lekte lite till, käkade mat och sen var det sängdags för våra två extremt trötta kids. Har verkligen varit toppenväder idag!

Efter vi lagt dom så spände jag på mig inlinesen och tog en tur med Joy. Slutade med att vi åkte(sprang) 2,64 km! Gött! Tänkte åka till gymmet efter det men jag orkade faktiskt inte.. Känns som att jag rört på mig tillräckligt idag i alla fall. Är så härligt att vara ute och röra på sig istället, så man får passa på. Jag har ju lyckats gå ner till 61kg nu! Weheeii! Så jag tänkte snart ta nya mått och bilder. Tog bilder för ett tag sen men det syntes ingen skillnad på dom så vi får se om jag visar de nya sen.

Men nu ska jag fortsätta kolla på Alcatraz! Grymt bra serie för övrigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *