Dåligt blev bra!

Måste verkligen lära mig att hålla käften! Kände mig lite kaxig igår efter att ha kollat väderleksrapporten och såg att det skulle komma massa snö i norr. Skrev på facebook att jag hoppades att inte allt för många pitebor satt på sommardäcken för att vintern skulle komma tillbaka. Fick jag äta upp! För imorse när jag vaknade var det alldeles vitt på backen här. Då hade det toksnöat inatt! Damn! Men den snön försvann nog fortare än den kom, SKÖNT!

Våran redovisning på historian gick bra, lunchen i skolan var bra och sen kom matten. Hade prov i geometri. Kändes sjukt dåligt på provet och jag tappade helt fokus på att börja på nästa (och sista!) kapitlet. Men min lärare rättade provet och jag hade ETT FEL!!! Wohoo! Men det värsta var att hade jag gjort som jag räknat från början på det talet så hade jag SPIKAT provet! Men det kändes ändå bra att jag nu kan påbörja sista kapitlet och sen är jag färdig med kursen! Jag har tagit mig igenom Matematik B! Och jag är ganska säker på att jag nu kommer få behörighet i den kursen! Oj, många utropstecken det blev här, haha!

Hade lite panik över att vi hade deadline på tidningen idag, men sen sa Carro att det är först nästa vecka vi har deadline – gött! Så fick åka hem tidigare från skolan. Vilket också var ganska skönt. Lagade mat, hämtade två trötta kiddos på dagis, hem och käkade. Båda åt hyfsat (för en gångs skull!) och sen gick vi ut. Tindra började med att göra en vurpa, rakt in i busken, men cykeln. Men hon var snabbt upp igen och cyklade några varv. Jag var lite rädd för att hon skulle bli för feg. För hon är faktiskt en liten fegis egentligen, men nejdå! Hon satte sig och trampade iväg igen! Tills hon hellre ville gunga, så då gjorde hon det.

Sen blev det lite bollspel och en promenad med vovven innan vi gick in igen. Ungarna kom i säng runt 18-tiden för imorn är det upp tidigt som gäller igen. Molly tog sovmorgon imorse med. Jag hann till och med duscha innan hon vaknade! Helt otroligt! Jag behövde inte ens stressa. Så dagen har faktiskt varit väldigt bra idag trots allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.