Dags igen?

Nu var det dags för mina handleder igen. Jag har ju titt som tätt ont i dom utan anledning. Men nu var det ett tag sen sist. Denna gången är det vänsterhandens tur. Skönt det eftersom jag är högerhänt och har en hel del att göra i skolan imorn. Hur gör man egentligen för att stärka sina handleder? Är det bara så att jag är otroligt svag i handlederna eller vad? Jag vet inte. Tycker bara att det är jäkligt störigt..

Är grymt träningssugen med. Men jag vill till GYMMET! Får nog bli en sväng dit på fredag kväll när Jesper kan vara hemma med ungarna! När han  börjar på nya jobbet kan jag ju faktiskt utnyttja barnpassningen dom har där nere och åka ner nån kväll och träna. Är lite kämpigt om jag måste gå med dom ner, alternativt ta bussen. Det funkar bara inte!

Sitter just nu och kikar på träningsmatchen mellan Sverige-Schweiz och det är nästan så att man vill gråta! Spelar dom såhär i VM sen lär vi inte ta oss långt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.