Bra dag!

Matten släppte till slut så jag hoppas att jag lyckas med provet imorn! Jesper har fått ett nytt jobb, köra trailer mellan Norge och Göteborg. Vädret har varit fint men det har blåst rätt kallt. Tindra har nu även lärt sig att stanna själv med cykeln och ungarna har varit på bra humör hela dagen! Sen råkade jag fastna i en toppenbra serie som går på fyran. Missade avsnitt 1-2 förra måndagen så jag lånade hem dom, hrm! Såg färdigt dom lagom till att avsnitt 3 började. Så jag har sett tre avsnitt ikväll och vill bara fortsätta se! Självklart är det Alcatraz jag pratar om! Får se om jag lyckas hålla mig från att låna hem några fler avsnitt eller faktiskt börjar följa den varje måndag istället, hehe!

Men hur som helst så är denna dagen till ända och jag har krupit ner under täcket! Imorn tänkte jag ta nya mått/vikt på morgonen. Eventuellt ta nya bilder om jag orkar. Tror dock inte det har hänt så mycket på den fronten sen sist.. Har varken tränat bra eller ätit bra heller för den delen så jag skulle inte vara chockad om något visar på plus..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *