Ajaj!

Har gjort nått med min vänstra fot. Det gör jätteont att gå på den och det bultar typ. Det värsta är att det sitter under foten, precis framför hälen typ. Men men, det går väl över.

Har lite bättre i halsen idag i alla fall. Men jag är ganska säker på att det var halsfluss som slog ner mig här i veckan. Såg ut som det när man kollade i halsen. Känns som att febern är borta med, gott! Så nu kan man snart ta tag i träningen igen! Men kommer nog avvakta till nästa vecka i alla fall. För säkerhets skull. Jag vill ju inte dra på mig nått onödigt bara för att jag vill träna liksom.

Långfredag idag alltså. Vi har gömt ungarnas påskägg på två olika ställen i vardagsrummet. Trots att Molly varit vaken sen strax efter fem så har hon inte hittat dom, vilket är bra såklart, haha! Dom ska få leta efter dom sen. Det regnar ute idag, är rätt bra kan jag tycka. För vi tänkte börja med pottan lite mer intensivt nu i helgen. För jag är så less på att Molly hela tiden tar av sig blöjan på kvällen och kissar överallt i sitt rum!

Molly sen lilla busungen som är inne i världens trotsperiod igen.. Jobbigt är det men det är väl bara bita ihop! Hon har i alla fall hittat ett nytt favoritprogram. Fåret Shaun heter det. Hon fullkomligt älskar det! Ska se om jag kan köpa några dvd:er med det tänkte jag. Hade ju varit skönt att slippa höra på Pippi nån gång ibland, haha!

Nä, nu orkar jag inte skriva mer från mobilen! Får se om jag orkar skriva nått sen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.