Åhej åhå..

Molly tog av sig blöjan för att två minuter senare hämta pottan och sätta sig och kissa! Duktiga tjej! Annars går potträningen här hemma ganska segt. Hon springer naken ibland men kissar mer på golvet än i pottan. Hon bryr sig inte nämnvärt över det heller utan tycker bara det är roligt att kladda i kisset som ligger på golvet. Men helst hade jag ju sett att hon blev blöjfri innan sommaren. Hade varit skönt att slippa dom dyra blöjorna faktiskt!

Grejen är den att hon gillar att springa naken och att det är spännande med pottan, hon bara skiter i att använda den, haha! Men det kommer väl nån gång. Varför stressa bara för att göra det bekvämt för en själv?

Kidsen ska till dagis en sväng idag, då ska jag försöka hinna med gymmet, plugga och handla. Får se hur det går..

20120423-072545.jpg

2 thoughts on “Åhej åhå..

  1. Om inte annat kanske hon blir det under sommaren om hon märker hur skönt det är att bara springa naken…så vart det för Robin..han var en kiss lekare med, även det andra haha..*urk* men sen sa det bara swåsh så var han blöjjfri… Elias som är (blir) 17 månader har redan visa intresse för pottan…öhm!!! Robin var livrädd pottan så han fick ja bara på toa…Men Elias vill gärna sitta naken där redan nu….hahahaha Dom är roliga dom små.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.