Underbara väder!

Haft en heltrevlig dag idag! Men har varit helt slut i kroppen. Först var vi på emaus tillsammans med Markus, Eva-Maria och deras två pojkar. Ungarna lekte, red och njöt i det fina vädret! Och vi njöt vi med! När vi kom hem så var Jesper ute med barnen och jag gick in och började städa.

Rensade ur Tindras rum och fick ihop endel till loppisen, städade, dammsög och renbäddade sängen. Sen var det dags att börja med middagen. Tindra har inte varit sig själv idag. Trött och lite hängig så hon var inne med mig en stund också. Men Molly och Jesper har varit ute sen vi åkte till emaus, haha! 10.30-16.00! Blev mat som sagt och sen åkte Jesper på innebandy. Då fortsatte jag städa och fick hjälp av Malin. Så nu är det fint här hemma igen! Rensade även ur Mollys rum och fick ihop endel leksaker där med. Känns skönt att göra sig av med alla bebissaker!

Nu är jag helt slut och ligger i sängen. Kroppen bråkar med mig också.. Nåja, så är det. Det fina vädret verkar ska hålla i sig även imorn så det får nog bli en promenad eller så på förmiddagen innan Mollys vila. Ska även dammsuga imorn för det hanns inte med ikväll. Så nu säger jag god natt!

Dagens vårtecken:
Fjärilar
Blommande krokus
Snödroppar
Sol och varmt

20120311-221600.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.