Tömt kameran!

Tänkte bjuda på några bilder då jag tömt kameran idag. Men det blev inte så många bilder, haha! Bilder från i torsdags och idag. Börjar väl med torsdagens bilder då. Jag och ungarna var på promenad med dockor och Troja.

Haha! Ungarna kastade stenar i vattnet, blev lite effektfyllt, haha! Nåja nu kommer dagens bilder.

Tindra i nya jackan, och här nedanför visar hon fina tröjan med Blixten McQueen på som hon fick av Malin. Jackan är en vindfleece köpt på kappahl!

Jaa, föresten, som ni kanske kan se så har Tindra fått sig en klippning av håret. Hon vägrade ju gå till frisören så jag tog saken i egna händer! Blev rätt bra faktiskt! Inte lika ojämnt som jag brukar klippa henne för att hon inte sitter stilla, haha! Och hon blev nöjd! Klippte även Molly lite, för hon ville ju också bli klippt, men det syns knappt. På Tindra klippte jag ändå av en bit på längden. Nåja, alla nöjda och glada! Och detta var nog allt från mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.