Textsvammel!

Tycker att det börjar bli väldigt mycket text och väldigt lite bilder här nu. Men jag har så jäkla massa annat hela tiden att kameran glöms bort lite. Men men, hur som helst så har jag lånat hem en analog kamera från skolan och även två rullar film. Dessa ska dock användas till vårat projekt som vi påbörjade förra veckan. Men jag har inte tänkt visa upp 2 rullar med bilder faktiskt så vi får se vad vi hittar på där.. Tänkte väl även ta lite bilder som jag kan framkalla för eget bruk, typ hänga upp på väggen, haha!

Funderar fortfarande mycket på min fotovägg. Tror att jag har bestämt mig för att börja fixa med den nu och därmed flytta en del möbler, men jag måste få godkänt av gubben med, haha! Eftersom han måste hjälpa mig möblera om! Får väl se hur det går med den saken.

Men jag är lite kluven om en grej. Om man ska ha en vägg med massa foton på, ska man då ha ALLA i svart/vitt eller ALLA i färg, eller kan man blanda utan att det ser konstigt ut? Alla bilder kommer ju vara i ramar i så fall. I svarta ramar då jag tycker att foton ses bäst med en mörk ram/bakgrund. För jag vill gärna ha upp både färg och svartvitt men blev lite kluven om man kan blanda.. Nåja, får väl se..

Nä, nu är det snart dags för sängen, men först ska jag försöka tänka på nått annat än matematik och spela lite fb-spel först!

2 thoughts on “Textsvammel!

  1. Jag har blandat svartvita och färg och det ser inte konstigt ut! Men jag har ju inga stora foton – och de är inte inramade…
    Kram och lycka till med matteprovet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.