Sammanfattning..

Gårdagen var verkligen full fräs hela dagen. I skolan har vi börjat på ett nytt projekt som redan går mig på nerverna! Men jag ska nog ta mig igenom det med! Slutade vid lunch och åkte hem, handlade, mös med de mina och gjorde mat. Fick även förfrågan om att jobba.

Hade även bokat in mig på ett pass body jam så det bar iväg till gymmet. Men kände precis som förra gången, det är inget för mig det där! Har så dålig koordinationsförmåga så det är galet!

Efter gymmet så bar det iväg till jobbet. Satt på backstage och det gick toppenbra i början och sen barkade det loss helt och hållet.. Skit också!

Till råga på allt är Tindra sjuk igen! Feber och ont i örat så vi får väl se om det är öroninflammation igen. Hon har dock inte klagat på ont i örat idag men hon går på Ipren så det kan ju vara orsaken. Håller tummar och tår att hon slipper antibiotika i alla fall.. För det är då omöjligt att få i henne!

Har även avverkat ett gympass idag! Body pump stod på schemat och fy vad jag tog ut mig idag! Orkade knappt bära bort mina vikter när jag var klar, haha! Och nu kan jag knappt lyfta armarna. Men det är sjukt skönt! Nästa gymbesök blir på måndag! Har dock inte bestämt mig om det blir ben eller armar, men det får vi väl se då.. Ikväll blir det bara soffhäng kan jag lova! Var lite drygt att ha vaknat 5 på morgonen och sen jobba till 2..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.