Mysdag!

Har varit otroligt varmt och gott ute idag! När jag kom hem så visade termometern på 18,5 grader i skuggan! Underbart! Dessvärre ska inte det fina vädret hålla i sig. Ska börja bli sämre redan imorn och tydligen blåsa en hel del och sen kommer regnet lagom till helgen. Hoppas innerligt att vädret har fel..

Idag fick det bli en promenad i grebbestad. Gick bort till sportshopen och tillbaka, men innan promenaden blev det en fika på Kap Korn. Underbart god grillad panini med kyckling, röd pesto och mozarella!

Den var faktiskt lika underbar som den ser ut! Och dagen till ära hade Nina på sig klänning.. Det händer typ..aldrig.. Fin var hon i alla fall!

När vi promenerade där längst vattnet så kom det fram en svan. Jättefin var den! Trodde nog att den skulle få mat, men tyvärr hade jag inget bröd i fickan..

Var jättevarmt och gott även i lilla Grebbestad idag. Tog på mig alldeles för mycket kläder och höll på att tyna bort.. Men hellre för mycket än för lite, vill ju inte bli sjuk! Fast nog hade det varit gott att ha nått annat än varma jeans på sig..

Man kan ju alltid drömma om lika fint väder imorn, även om jag vet att så inte kommer bli fallet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *