Mycket på gång!

Ibland känns det för mycket. Ska fixa ihop en liten loppis som ska gå av stapeln den 25/3 uppe vid I17. Någon som är sugen på att komma dit och kränga av lite grejer? Hojta till i så fall! Sen är det hundutställning den 31/3. Jag har börjat kolla runt på fler alternativ till utbildningar och har hittat en utbildning som tilltalade mig ännu mer egentligen. Men vi får se, jag kommer söka till fler än en utbildning. Anmälningarna öppnar 15/3. Jag måste komma på matten och har endel frågor till läraren till nästa lektion. Men då nästa lektion är om 2 veckor känns det lite sådär. Får nog leta upp nån av dom nästa vecka så att jag fattar och kan räkna hemma. Har endel arbete i engelskan och naturkunskapen med.

Nåja, det tar sig. Och det närmar sig slutet.. Jag är inte redo för det och det kommer kännas hemskt att lämna alla och allt bakom sig.

One thought on “Mycket på gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.