Mitt hjärta smälter!

Tindra började med nått nytt i fredags. Hon ska sova med Molly! Tänkte först att det inte skulle funka alls, men dom somnade gott tillsammans. Och sen dess vill Tindra alltid sova inne hos Molly. Dom ser så himla söta ut där dom ligger bredvid varandra och sover. Mitt hjärta smälter!

Igårkväll när vi gick och lade oss efter att Jesper kommit från jobbet så kom Tindra upp, då ville hon sova med mig så Jesper tog soffan. Och inatt hände nått helt otroligt! Molly kommer också in! Tänkte att hon får väl mysa en stund då sen lägger jag henne i sin säng. Hon brukar nämligen ALDRIG somna om i våran säng! Men plötsligt händer det! Hon somnade om och sov med mig och Tindra tills klockan ringde 06.15! Min lilla älskling!

Ikväll somnade dom rätt sent bägge två, så man kan ju alltid drömma om sovmorgon till åtta imorgon! Men nu ska i alla fall jag också sova, förväntar mig jordens träningsvärk i benen efter dagens träningspass på gymmet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.