Matt och tråkig

Usch vad matt och tråkig min hårfärg är nu! Den bruna färgen jag slängde i efter den röda har verkligen blivit urtvättad (trots en ”permanent” färg) och fet röda lyser igenom. Men håret ser så jäkla livlöst ut.. Jag funderar dock på att göra en avfärgning. Vart kan man köpa sånna? Ica?

Kan ju lägga upp denna bilden här med, finn ett fel..!

20120313-213049.jpg

Mina ungar var de enda barnen som var kvar på dagis när jag kom idag. Kändes verkligen i hjärtat! Det har aldrig hänt tidigare faktiskt.. Men dom blev glada att vi kom och allt gick smidigt tills vi kom innanför dörren hemma. Molly blev på hysteriskt dåligt humör och blev ännu mer förbannad när jag sa att hon fick vänta när hon bad om mjölk när jag lagade mat.. Hon kör på stilen ”slänger-jag-mig-på-golvet-och-skriker-kanske-jag-får-som-jag-vill” och jag kan lova att jag hade behövt peltor på mig egentligen. Men jag ignorerar henne och då får hon skrika sig trött! Tog bara ett par sekunder sen ställde hon sig upp igen och satte sig på stolen medan jag ställde fram maten.

20120313-213700.jpg

Men det är inte alltid man orkar behålla lugnet. Monstermamman i mig ville lyfta upp henne, lägga henne i sängen med en flaska välling och gå därifrån.. Tur att jag har haft lite extra energi idag! Men nu tog även den slut och jag har förflyttat mig till sängen istället. Och jag hoppas innerligt att jag får sova här ifred ända tills klockan ringer klockan 06.00! Drömma kan man ju…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.