Mått och bilder före 100!

Här kommer mina mått inför 100 grymma dagar!

19/3-12
Vikt: 64kg
Midja: 74cm
Över navel: 85cm
Mage tjockaste stället: 91cm
Vänster arm: 29cm
Höger arm: 30cm
Vänster lår: 59cm
Höger lår: 59cm
Rumpa: 99cm
Bröst: 84cm

Bilderna kommer här

Jättesvullen om magen (mens på G) och hade en del plus på mina centimetrar, gillart inte! Men det är väl det som ska ändras nu, eller hur? 100 grymma dagar har startat och JAG har startat! Inne på dag 2 utan godis/dricka och än så länge går det bra faktiskt. Men snart kommer helgen..hoppas att det går lika bra då! Eller nä, det SKA gå bra!

Idag var jag på gymmet. Tog först en promenad dit, ca. 3km. Började med 5 minuter på crosstrainern för att få upp pulsen. Körde ganska snabbt. Sen var det mage som gällde. Körde mitt första triset nånsin! Och det bestod av benindrag med pilatesboll, plankan och utfallshopp (heter det så?). Gjorde i alla fall detta set 3 gånger. Sen var det dags för nästa set. Rygglyft, benlyft (hängde i ribbstolen och lyfte benen) och djupa utfall, även detta 3 gånger. Sen gick jag till en magmaskin (där man vrider tyngder från en sida till en annan och sen byter), vidare till ryggmaskinen (Man sitter och trycker ryggen bakåt med motstånd av vikter) och avslutade sedan i magmaskinen där man gör situps-liknande rörelser.

Svetten rann efter passet! Och så himla härlig känsla i kroppen! Det var längesen jag kände mig SÅ nöjd efter ett pass faktiskt. Haft lite slacker-pass de senaste.. Men jag var dock inte färdig där. Ville klämma ur den sista energin ur kroppen. Upp på löpbandet! En grej till jag aldrig gjort tidigare skulle idag få invigas, intervallöpning! Ökade speeden till 10 (är det km/h på banden på sportlife, nån som vet?), sprang en minut och vilade 30 sek. Gjorde detta 2 gånger, sen ökade jag lutningen till 3 och gjorde samma sak. I slutet ökade jag hastigheten till 12,5 i samma lutning och körde två sånna intervaller (springa en min, vila 30sek) och sen kunde jag knappt andas! Men gosh vad taggad jag är! Och det var så himla skönt så ni fattar inte! Avslutade sedan med att gå i 3 minuter innan jag slutligen drog mig till duschen. Underbart!

Nej, nu ska jag sluta snacka träning. Det intresserar nog inte er ändå.. Men det är roligt för mig att dokumentera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.