Massa studiesnack!

Idag öppnade anmälan inför högskolan. Jag har suttit hela kvällen och kollat utbildningar, anmält mig och börjat pyssla med antagningsprover. 3 utbildningar är jag anmäld till än så länge, varav en är en sommarkurs och en kräver antagninsprover. Den sommarkursen är en introduktion i foto om man vill/ska plugga vidare med något inom foto sen. Kursen hålls i Göteborg, vilket inte borde bli ett problem eftersom Jesper förmodligen ska jobba dagtid i sommar. Lät jättespännande så håll tummarna för mig!

De andra två är program på högskolan. Den ena är Digitala Media i Trollhättan. Det var även där jag var och träffade studievägledaren. Lät som en väldigt intressant utbildning faktiskt. Där krävdes inga prover. Den andra utbildningen heter Mediedesign och är en utbildning som jag känner att jag VERKLIGEN vill gå! Är jättetaggad! Men frågan är om man klarar av antagningsproverna. Ska sätta mig och läsa igenom dom igen, och igen, och fundera på hur man ska kunna gå till väga. Kanske ska säga att den utbildningen hör till Luleå Tekniska universitet och den hålls i Piteå.

Ska även skicka in en ansökan till Yrkeshögskolan i Göteborg (Yrkesfotograf). Men den ska skickas skriftligen och även skickas med arbetsprover i form av 5 valfria bilder + en bild med namnet ”Pappa”. Har suttit och gått igenom mina bilder nu och hittat ett par som är potentiella för provet. Nu ska jag bara välja 5+1 av dessa. Men känner att jag behöver lite smakråd i den saken och sen ska dom skickas på framkallning med.

Så nu får ni helt enkelt hålla tummarna för mig att jag kommer in på någon av dessa utbildningar och att jag lyckas med antagningsprovet till LTU! Hur ska detta gå..

Vill ni läsa mer om utbildningarna så kommer länkar här:
Mediedesign
Digitala Media
Yrkesfotograf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *