Härligt gympass!

Blev ett rätt härligt gympass idag faktiskt. Startade med 16 minuter på löpbandet där jag faktiskt lyckades springa 7 minuter! Bah! Måste ändras! Ska nog lägga till ett mål i mina 100 grymma dagar, lyckas springa 2km utan att gå? Det är ett mål som skulle bli jäkligt tufft för mig att klara, i alla fall med min kondis! Tillbaka till gympasset då. Körde armar som sagt. Började med 5kg hantlar, men kände att det var lite lätt (?) så efter ett set bytte jag till 7,5kg. Gick galant men kunde inte köra 12 repetitioner. Tror det blev 10 första gången och 7 andra. Gött! Gjorde även ett försök med 10kg men då klarade jag 1,5 repetition, haha! Körde dock 5kg på triceps och det räckte gott och väl.

Testade även en, för mig, ny övning. Bamsecurls. Trodde inte att det skulle vara så tungt som det var, men jisses! Och det var en gryyyymt skön övning! Kommer definitivt bli en fortsättning med det! Ja, jag är inget proffs på namn på övningar och grejer så jag stoppar nog här med att försöka förklara vad jag sysslade med, haha! Några drag här, några pushar här, press där och så vidare.

Efter passet avslutade jag även på löpbandet. Gick 2 minuter och sprang 3. Sen blev jag lat, gav upp och åkte hem (efter dusch och sånt..).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *