Härligt!

Projektet i skolan tar lite tid.. Hoppas verkligen att jag kan få fram bilderna jag vill förmedla! Men tror att jag har fått till det mesta ganska bra. Problemet är att texten är för lång. Men jag ska se hur mina bilder blir innan jag puzzlar med texten igen.  Har ju lite fler bilder som jag ska ta också.. Ååh jag vill bara titta på dom! Det jobbiga med att fota analogt.. Haha!

Kom dock fram till lite tråkiga fakta igår. Har alldeles för dåligt meritvärde att komma in på NÅN av utbildningarna jag sökt. Blä! Så vi får väl se vad jag kommer göra till hösten. Deppa kanske! Lite sur på mig själv att jag inte gjorde högskoleprovet. Men men, kommer jag inte in får jag väl söka nästa år igen, och då SKA jag ha gjort högskoleprovet.

Oj, nu är det snart lunch.. Men här är jag och ja, jag lever och nej det är inget som har hänt, har bara inte haft nått att blogga om..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.