God morgon!

Ungarna är precis dumpade på dagis och jag ska alldeles strax åka på cellprovtagning. Det är väl inget man ser fram emot direkt men jag anser att det är en bra grej! Det ökar ju chansen att hinna upptäcka cellförändringar i tid så att dom kan ta bort det innan det kan utvecklas till cancer.

Efter provtagningen ska jag bege mig till gymmet! Har haft en grym träningsvärk efter body pumpen i lördags så det är galet! Men den börjar ge med sig nu faktiskt. För övrigt gillade jag verkligen instruktören som höll i passet i lördags! Hon pushade verkligen på! Så det kändes som att hon pushade MIG och jag tog verkligen ut mig, vilket var grymt skönt och gav mig mer motivation att fortsätta pressa. Inte känt så innan på ett sånt pass! Hur som helst, idag blir det ett vanligt gympass och det lutar åt att det blir arm-pass!

Efter gymmet blir det hem och käka och sen dyka ner i matteboken.. Det känner jag mig inte vidare motiverad för men jag måste..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.