Arbetsprover

Nu har jag skickat in mina arbetsprover på framkallning! Det är arbetsproverna till Yrkesfotografutbildningen.. Vill ni se vilka det blev? Här kommer dom i alla fall..

Jag hoppas att dom blir bra även på utskrift sen. Vad tror ni? Duger dessa bilder? Den sista bilden skulle vara märkt ”Pappa”. Det stod inget mer om det så att jag tolkar det som att jag får ta en bild på EN pappa och att det inte behöver vara MIN pappa, eller? Jag valde i alla fall denna bilden som min ”Pappa-bild”:

Jag gillar feelingen i bilden. Ser ut som att dom är alldeles ensamma vid vattnet och fiskar krabbor, Jesper och Tindra. Så nu kommer jag gå och vänta spänt på att bilderna ska komma så att jag får se hur dom blev. Bilden på Molly ute på Mollön beställde jag även till mig själv, så den ska upp på väggen! Funderar på att möblera om lite hemma snart och påbörja min fotovägg. Vet precis vilken vägg men då måste en möbel flyttas.. Får se hur jag gör..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.