Tränat lite!

Allt är upp och ner just nu i livet. Så jag kände att jag behövde bli av med lite frustration och låta musklerna arbeta lite. Så jag tog fram min kettlebell. Blev dock bara sedvanliga övningar som jag lika gärna kunde gjort med hantlar. Men jag har inga hantlar i tillräckligt hög vikt.. Aja, skit samma.

Biceps: 15×3 reps
Triceps: 15×3 reps (höll knappt på att orka de sista)
Axellyft: 15×3 reps
Utfall: 15×2 reps på vardera ben

Sen tänkte jag att jag skulle testa armhävningar. Vanliga armhävningar på tå och inte på knä. Är lite stolt att jag klarade 3 stycken! Har tidigare inte ens klarat en(!) så det är ju en klar förbättring, haha! Funderar på att sätta upp som mål att klara fler för varje vecka. Men nästa vecka är jag (förhoppningsvis) i norrland och kommer förmodligen inte ha tid för någon träning. Men jag återkommer när vi kommit hem! Sen avslutade jag med en planka i 40 sekunder.

Känns som en lagom träningsdos såhär under pågående förkylning. Har ju ingen jobbig förkylning med jättetät näsa och hosta som man kan dö av (bara för att jag säger så lär jag väl få det!) så jag kände att jag kunde köra på. Dock känner jag ändå att min 4kg´s kettlebell är lite för lätt. Mm..jaa..får väl köpa en annan snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.