Som jag längtar!

Men ändå inte.. Jag gruvar mig till tusen samtidigt. Tågresan på lördag. 19 timmars tågresa, ensam med två vildingar. Jaja, det är ju nattåg så man kan ju i alla fall hoppas att dom sover en stund. Får väl se hur det går.

I veckan blir det att packa, ladda kameran och förbereda datorn med massa filmer och Pippi Långstrump. Får väl även packa ner lite färgpennor och papper så dom kan rita. Kanske någon bok som jag kan läsa för dom (inte för att dom brukar lyssna när jag läser men ändå). Vad ska man mer ta med sig som underhållning tro? Tips någon?

One thought on “Som jag längtar!

  1. Hej gumman, bunkra upp med gotta, det brukar hålla barn lugna, hoppas nu bara att det löser sig med bilen, men du får ringa så jag får höra hur det går//Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.