Sjukling!

Då var det min tur! Feber och den värsta huvudvärken jag haft i hela mitt liv! Och så hosta och världens träningsvärk på det! Jisses.. Nu mår jag hyfsat för stunden då jag smällt i mig lite Alvedon. Frågan är hur länge det hjälper dock.. Och nu har Jesper åkt till jobbet och jag har två rastlösa barn att ta hand om. Ibland är livet underbart….

Hoppas verkligen att vädret är bättre imorn så att vi kan hitta på nått skoj. Eller i alla fall ta en promenad eller så. För nu har det spöregnat hela dagen. Vi har knappt nån snö kvar alls, vilket är rätt skönt faktiskt. Börjar kännas som vår! Men känner jag vintrarna här nere rätt så lär vi få ett ordentligt snöoväder till innan våren anländer på riktigt. Såhär ser det ut hos oss nu.

20120222-160113.jpg

Detta är ängen, som jag bara för några dagar sedan, fotade Troja på när hon lekte i snön. Då gick snön i alla fall över fotknölarna. Men för min del får gärna våren komma nu! Underbart!

Ikväll blir det mys i soffan för min del och jag ska inte lyfta ett finger! Sen hoppas jag att jag vaknar upp pigg och fräsch imorn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.