Nya mössorna!

Har ju redan visat dom lite på facebook. Men alla som följer mig här har förmodligen inte mig på facebook så jag tänkte visa dom här med.

Dom är köpta på Koladesign.nu och jag älskar dom! Tindra blev supernöjd och ville gärna ha den på sig! Det var extra roligt, för hon brukar oftast inte bry sig ett skit om kläder annars. Men hon är som sin mamma och älskar stjärnor, hihi! Molly blev också glad för mössan, men hon är galen i kläder och försöker ta på sig kläder själv jämt, så det var inte lika speciellt, haha!

Idag har vi verkligen haft ett härligt vårväder! Strålande sol och runt 10 plusgrader, underbart! På eftermiddagen tog vi en promenad med Malin Krewer + hund så vovvarna busade hur mycket som helst. Tindra tog cykelpremiären för iår och Molly körde bobbycar. Helt underbart! Och det var ljust hela tiden! Och det räckte att ta på ungarna överdragsbyxor och fingervantar (ja jackor, mössor och skor såklart!) och det var inte kallt. Åååh jag njuter! Våren är på intågande!

Hoppas på lika fint väder imorn, då får det nog bli att gå ut direkt på förmiddagen. Hade varit jäkligt skönt! Vårstäda lite ute och sopa bort lite grus och sånt. Ja, vi får se hur det ter sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.