Ny bil!

Ja, jag skrev aldrig det igår. Men vi var iväg på lite äventyr igår! Vi åkte till Vänersborg och köpte oss en bil. En bra bil om ni frågar mig! Blev en volvo v40 2,0T. Men herregud vilken ångest jag hade när jag satte mig i bilen och skulle åka hem. Den rykte och hackade som att den misstände nånstans och jag satt och grinade i bilen hela vägen hem! Kan aldrig våran otur ta slut??

Men så funderade Jesper lite. Kan vara bränslepumpen. Han kände igen ”symtomerna” lite från sin s40. Det eller tändstiften måste det vara! Så idag åkte vi och köpte tändstift, olja och oljefilter, han bytte tändstiften direkt vi kom hem. Dom gamla stiften så var hela tråden av och dom var typ svarta! Haha! Så han satte i de nya och bilen går felfritt! WOHOOOO!!! Vi hade TUR att det bara var tändstiften som behövde bytas!! Och nu ikväll så har Jesper åkt upp med en granne som jobbar på Toveks lastvagnar och bytt olja och filter, tvättat och underredsbehandlat bilen. Känns sjukt underbart ska ni veta! Kanske tar lite bilder på den imorn medan den fortfarande är nytvättad. Dom som har mig på facebook kan gå in och få en tjuvkik där!

På måndag kommer dom hit och ska börja riva inne på lilla toaletten efter vattenskadan vi upptäckte i höstas. Det tog sin lilla tid! Hoppas att det inte är allt för hemskt och det är ju skönt att vi har 2 toaletter! Även måla om i taket i hallen som blev lite gult och fult efter det också. Själv ska jag till röntgen och kolla ryggen och sen till studievägledaren. Fullt upp med andra ord! Beroende på hur lång tid det tar hos farbror doktorn kanske jag hinner ta ett gympass där emellan. För nu börjar jag då tamejfan bli frisk! Behövde nog bara lite positiv energi i mig. Sweet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *