Nähä!

Ja, då har man varit på röntgen då. Men det var inte alls som förra gången jag röntgade ryggen! Förra gången så tog dom bilder både i liggande, sittande och stående ställning. Nu fick jag ligga platt på rygg så tog dom två bilder och sedan tog dom två bilder när jag låg på vänster sida. Sen var det klart! Jaja, vi får väl se när jag får hem några svar på den då!

Efter röntgen stack jag ut och handlade maten inför veckan. Fantasin var lika låg som alltid. Men det blir nog bra. Wok står på menyn idag i alla fall! Får även besök av svärmor en stund.

Sen ringde studievägledaren som jag skulle träffa idag. Blir inget möte då hon tydligen ligger hemma och är sjuk. 3 inställda mötet idag, haha! Nytt försök nästa måndag klockan 09.00! Så nu ska jag snart gå upp och hämta mina kiddosar, men först ut med hunden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.