Missödet och en annan dag..

Mitt huvud har verkligen inte varit med mig idag. Först det flummiga passet på gymmet, sen kom jag lite sent till högskolecentrum. Mötte i alla fall upp tjejen med skorna (ska visa!), köpte dom och gick sedan in. För att där upptäcka att jag kanske borde kollat upp var studievägledaren jag skulle träffa satt! Hon sitter ju knappast i Uddevalla va? NÄ! För hon sitter på högskolan väst – det vill säga i Trollhättan! BIG MISSTAKE! Så jag försökte ringa henne, men ingen telefontid. Mailade då och berättade vad som hänt och hon förstod och gav mig en ny tid, nästa måndag. Då ska jag åka till rätt ställe!

Malin ställde upp och passade min lilla vovve under tiden eftersom jag skulle bli borta så många timmar. Sa åt Malin att jag skulle hämta henne efter jag vart hos SYV. Men jag åkte hem, hämtade ungarna och började fundera på vad jag glömt? HUNDEN givetvis! Så jag åkte och handlade, sen hämta hunden (som blev hundarna då jag även tog med Thea hem en stund) och sen hem igen. På vägen därifrån hade jag tydligen varit en nonchalant jävel och kört rakt förbi grannen, som vinkade, men fick ingenting tillbaka. Jag antar att jag, som han sa, har tunnelseende när jag kör. Ibland.

Gjorde även ett fett misstag och köpte ICA´s ”Gott Liv” fullkornspasta som vi åt till middagen idag. Det var nog bland det äckligaste jag ätit! Dom var korniga och det kändes som att man tuggade på lera eller nått. Nä, det är helt enkelt inte min dag idag tror jag. Nytt försök imorn helt enkelt! Nu avslutar jag med en bild på mina nya skor! Så nu kan även jag åka till månen, eller?

Ser nästan helt nya ut och jag betalade en hundring för dom. Trevligt va? Och en sak kan jag LOVA! Jag fryser tamejfan inte om fötterna nu!

One thought on “Missödet och en annan dag..

  1. Funkar det bra för dig med den egna domänen och det? Och var det enkelt att importera gamla bloggen? Har inte hunnit börja med det än för det tar nåt dygn innan domänen är omriktad (har inte webbhotell på samma ställe).

    Jag är absolut inte bra på design, men tänker nog inte lägga så mycket energi på det, utan bara köra nån standardmall. Så det gör inte så mycket om det är krångligt! Jag vill bara ha lite mer koll på mina grejer och ha möjligheter att göra som jag vill med bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.