Hundutställning!

Då var årets första (och kanske enda?) hundutställning anmäld och betald. Blir en inoffare i Dingle den 31 mars. Ser verkligen fram emot det och det ska bli roligt! Varför jag skriver att det kanske blir den enda beror ju på att Troja ska paras vid nästa löp igen. Och hon väntas löpa någon gång i maj. Möjligt att vi hinner med utställningen i Lidköping i början på maj, men det återstår att se. Hur som helst så ska det bli roligt! Och jag behöver verkligen öva! Jag är så himla van att gå med små hundar, så jag känner mig mest dum och gör fel mest hela tiden.

Sen är Troja av den naturen att om jag ska ställa henne och hålla upp hennes svans på ryggen, då sätter hon sig ner. Nåja, får väl se hur det går nu då. Det är i alla fall den 31 mars på Dingle naturbruksgymnasium ifall någon mer är intresserad! Här är länken:

http://naturbruk.nu/upload/Naturbruk/Dingle/Dokument/Reklam%20o%20affischer/P%C3%A5skutst%C3%A4llning.pdf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.