Fin dag och gymmat!

Haft en fin dag! Fick sovmorgon, eller jag kunde inte sova från det att ungarna gick upp så fick väl sova tre timmar inatt. Men lyckades få båda ungarna att vila och då slocknade jag med, på soffan. Jesper stack ut till biltema under tiden.

Sen gick Jag ut och städade ur renaulten och när ungarna vaknade så gick vi ut och lekte. Fick sällskap av Jespers ” lillasyster” Malin en stund tills vi skulle åka och handla. När vi kom hem var vi ute lite till, premiärgrillade och hade mysigt.

Vid 17.30 stack jag iväg till gymmet. Skulle åkt imorn istället men vi har så fullt upp imorn så jag tog det idag istället. Körde mage, rygg och kondition. Joggade i 10 min och powerwalk i 15 min. Grymt härligt pass blev det i alla fall! Men efteråt blev jag helt snurrig och skakade som ett asplöv! Kunde knappt stå på benen. Världens blodsockerfall! Så på vägen hem stannade jag på affären och köpte en energidryck och då blev det bättre. Var lite obehagligt faktiskt. Då kan jag även tillägga att vi nästan precis ätit middag innan jag åkte. Men jag ska börja köpa med mig nått man kan ta direkt efter träningen. Typ gainomax eller en banan eller nått. Men men, nu är det sängen som gäller! Fullspäckat schema i morgon!
God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.