Det närmar sig!

Det närmar sig helg med massa mys och bus med familjen! På lördag ska vi åka till vattenpalatset i Vänersborg tillsammans med Malin+bihang och busa en massa i vattnet! Ska bli kul! Tyvärr jobbar Jesper på söndag. Har jag sagt hur mycket jag hatar hans söndagar?? Förmodligen har jag berättar det fler än en gång..

Själv får man sin första långhelg av flera då jag numera är ledig på måndgar! Ska bli skönt faktisk. Dock ska barnen få vara på dagis på måndag, i alla fall en stund, då jag har en tid hos studievägledaren klockan 11. Så blir nog att dra till gymmet innan det. Kanske hinner hämta ungarna efter lunch? Får se på den saken.. Vet ju inte alls hur lång tid det tar hos studievägledaren heller. Tänkte eventuellt hinna plugga lite med. Får se hur jag gör helt enkelt!

Men nu har jag lagt mig och ska försöka sova en stund. Jag lägger mig fortfarande alldeles för sent av den anledningen att jag inte känner mig trött – kalla mig korkad om ni vill! Men så är det! God natt gott folk!

20120201-230730.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.