Dagens pass!

Var ju på gymmet imorse innan jag skulle till studievägledaren (berättar om det lilla missödet i eget inlägg!). Blev ett lite flummigt pass egentligen, men det har sina orsaker! Stod i alla fall på crosstrainern i 15 minuter och körde ganska hårt faktiskt. Sen blev det lite rygg, mage och sen ben. Hade nog lite för många tankar i huvudet redan då! Sen har dagen fortsatt flummigt, haha! Blev ingen planka, för det glömde jag totalt bort också.. Aja, får se när nästa pass blir. På söndag har jag i alla fall bokat in mig på body pump. Var tydligen ett pass med fokus på teknik, kan vara bra! Ska eventuellt till Borås på lördag, men blir inte det av så är jag sugen på att testa på Zumban. Har inte gjort det på gym än, inte vågat, haha! Eller kanske skulle ge body jam en chans till på fredag? Får se hur jag gör.

One thought on “Dagens pass!

  1. Alltså jag tycker inte det är så roligt på pass. (Men mest bara för mitt dåliga självförtroende.) Det här med att stå bland folk.. Usch och fy!

    Men så prova jag sumba.. För övrigt ÄLSKAR jag att dansa! Alltså sååå svängigt! Glömde helt bort att det stod andra runt ikring mig! Nu älskar jag sumba. Synd bara att jag glömde bort att anmäla mig på vt kurser 🙁
    Du måste bara prova! Sjukt kul 🙂

    Kram 🙂

    Ps. Nå fel på vår dator där jag har nå bilder.. Men skickar dig ett mail så fort det är fixat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.