Bilder på bus!

Vi gick ut och lekte i det fina vädret efter att vi hade gjort alla våra ärenden färdigt. Så det blev en massa bilder. Tog även med oss Troja ut som ville busa hon med. Så vi kastade boll och hon sprang. Hon vill att vi ska jaga henne så vi sprang och hon sprang fortare, haha! Men hon hade skitroligt! Fick faktiskt en del riktigt fina bilder på henne. Funderar på om jag skulle skicka efter en förstoring på henne. Min lilla lapptuss! Här kommer bilderna!

Andra bilden uppifrån funderar jag på att förstora. Men jag har inte bestämt mig än. Ska fundera lite till..

Hade en unge som blev jättebesviken och ledsen när vi lämnade tillbaka hyrbilen som Jesper haft i helgen. Tindra ville minsann inte åka i våran fula bil, hon ville ha DEN! Visst, jag klandrar henne inte, jag hade också hellre tagit hyrbilen om jag fick välja. En helt ny V70. Det var nog den skönaste bil jag har kört hittills i alla fall! Men nån gång i framtiden kanske man har råd med en sån…

Köpte mig en Kettlebell idag med. Men funderar på att ta tillbaka och byta den. Jag köpte 4kg för att jag tänkte att det kanske var bäst att börja lågt. Men funderar banne mig om det inte var FÖR lågt. Köpte den på rusta, men hade gärna sett att dom hade haft 6-kilos också, men nästa steg från 4kg var 8kg, kanske blir för tungt istället? Kanske lämnar tillbaka den och köper en 6-kilos på intersport istället.

Jaha? Mer då? Jesper har stuckit på innebandy och jag ska snart hoppa in i en dusch och hoppas att det hjälper mot den förbannade värken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *