Våran nyårsafton!

Så var vi inne i ett nytt år. Jag skriver årets första blogginlägg. Nytt år och nya utmaningar, eller hur? Tänkte skriva några rader om våran otroligt mysiga nyårsafton.

Den startade alldeles för tidigt när ungarna vaknade klockan 5. Inte roligt alls! Men vi lyckades vila en stund när dom vilade och det var fullt liv här hemma tills vi skulle åka ner till stan. Jo, vi hann även kika på Änglagård – tredje gången gillt och greja håret och allt såntdär. Krewer kom till oss vid 12.30 tror jag.. Sen åkte vi som sagt ner till stan. Där mötte vi upp Nixuz och Julia för att kika på fyrverkerierna. Självklart glömde jag stativfästet till kameran hemma så det blev inga bilder därifrån iår.

Efter fyrverkerierna så åkte vi hem och påbörjade middagen som bestod av ryggbiff, hemmagjord klyftpotatis, beasås och vitlökssås. Efterrätten bestod av kladdiga muffins med bärmoussé. Allt var supergott! Sen spelade vi spel, tjötade, skrattade och hade kul! Ungarna lyckades hålla sig vakna till ca. 19.30-20.00 ungefär. Försökte även väcka Tindra vid 12-slaget men hon gick inte att få liv i! Sen skålade vi in det nya året i ”champagne” (Asti martini, skitgod för övrigt!). Gick tillbaka in, umgicks lite till och sen drog vårat trevliga sällskap sig hemmåt. Men lite bilder på fyrverkerier blev det – våra egna!

Men är inte nöjd för fem öre! Så nu får det bli nyårsafton igen så att jag kan göra det lite mer seriöst..eller..bara vara duktig och kontrollera inställningar och fokus lite bättre..

Men god fortsättning på er alla där ute! Nu ska jag kika på film!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.