Välkomnar INTE magsjukan!

Hade precis hunnit somna och så vaknar jag med ett ryck av att Molly är helt hysterisk. Klockan var 01.00 och jag sprang in för att hitta henne sitta i sängen som är helt nerspydd. Underbart.. I med henne i duschen och byta alla sängkläder. Sen lade jag henne på en handduk, höll på att somna om, då spyr hon lite igen. Men då kom det bara lite på handduken så jag bytte den. Sen somnade vi..antar att hon inte hade mer att spy upp.

Imorse verkade hon precis som vanligt, så jag trodde först att hon spydde p.g.a. slem (det gör alltid mina barn så fort dom får lite hosta). Så dom satt här i soffan och åt välling med täcke på sig. Då kom det igen, över hela täcket och mig. Så det var bara slänga henne i badet och kläder och täcke i tvätten. Stackarn.. Hade gärna tagit det istället för henne! Men vi får väl se, inget som säger att inte resten av familjen också får det. Känner mig faktiskt lite illamående, men det kan ju vara inbillning bara för att jag vet att Molly är sjuk. Men jag ska väl inte klaga. Vi har klarat oss ifrån sjukdomar alldeles för länge för att det skulle vara sant..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.