Vad är vinter?

Det är nog bara inse att vi förmodligen kommer få en helt snöfri vintersäsong denna gången. Bara plusgrader och regn så långt ögat kan nå! Det är förjävla tråkigt! Så jag hoppas innerligt att ingenting ställer sig i vägen för min och ungarnas norrlandsresa i februari. Då får vi i alla fall uppleva lite snö. Då blir det att åka pulka och skoter! Ååh vad jag längtar!! Kommer att boka resan runt den 19 januari eller nått sånt. Vill åka NU!

One thought on “Vad är vinter?

  1. Ja du gumman, nu räknar ju kallt med att ni kommer, och resan får du boka den 19:de jag vet med mej en till som längtar till ni kommer, ingen nämd ingen glömd, du vet nog vem jag menar. Ännu en gång, krama Molly lite extra från mormor på hennes stora dag//Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.