Utebus och sjukling!

Jag har sovit så sjukt dåligt inatt! Så jag valde att inte åka till skolan idag. Men gick upp och lämnade barnen på dagis och sen gick jag hem och lade mig och vaknade 11.30. Det behövdes kan jag säga! Sen hämtade vi barnen vid 12.30 och sen dess har det varit full rulle! Varit ute och busat i snön och busat inne. Dom har vänt upp och ner på lägenheten känns det som. Men när vi kom in så märker jag att Tindra är kokhet! Då har förmodligen ungen fått feber. Fast nu när hon var upp och kissat så var hon inte varm längre. Hmm.. Aja, hur som helst, ungarna blir ju sååå goa och rosiga om kinderna när dom vart ute, så jag vill bara visa.

Puss på pappa!

Tindra med sina tåg från ”Chuggington”. Hon älskar dom tågen, och självklart sina bilar från ”Cars och Cars 2”. Lillstumpan! Som tjatar om att hon vill börja simskola, hon vill börja rida (kanske till hösten) och hon vill gå på gympa. Känner igen mig själv lite i henne. Jag ville också göra allt på en gång när jag var liten, haha!

Nu är Jesper och tränar. Han står i mål i innebandy för första gången på flera år. Får väl se hur det går för han då. Sen är det match på söndag. Han är galet taggad, hihi! Själv ska man och träna imorn. Blir body pump på förmiddagen. Såg även att dom sänkt åldersgränsen på ”kidz club” på gymmet till 2 år, så nu kan jag ju faktiskt åka och träna, i alla fall på måndag, tisdag eller onsdagskvällar om jag vill det. Även om Jesper jobbar! Så nu kan jag inte komma med någon bortförklaring, haha! Återstår att se om jag gör det dock. Känns lite sådär att lämna barnen till någon man inte känner. Som dagisinskolning på nytt.. Men vi får väl se helt enkelt!

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, för nu har barna somnat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.