Tröttmössa!

Är helt slut! Tung i huvudet och nää, usch! Jag är less på att vara hemma och känner mig allmänt less på allt just nu! Har inte alls varit några bra dagar de senaste. Vårt hem förfaller också, orkar inte göra nått. Nä, får nog ta och gaska upp mig nu! Imorn ska jag i alla fall få komma till skolan en stund, även om jag kanske får åka dit lite senare än planerat. Beror helt på när Jesper orkar kliva upp och sådär. Stackarn jobbar ju inatt. Men han ska vabba imorn så han får väl lägga sig tidigt helt enkelt. Själv ska jag på föreläsning på kvällen. Ska bli riktigt intressant faktiskt!

Snart blir det nog att lägga sig i soffan en stund och glo på dumburken. Kanske öppnar matteböckerna med. Har ju som sagt prov nästa vecka och planen är att jag ska klara det provet också! Känns som att det som jag trodde skulle bli svårast faktiskt är det som går bäst och det känns otroligt bra! Algebra står på agendan nu och det börjar faktiskt sitta lite, var inte så svårt. Hittills är nog ekvationer det som varit svårast. Men har nått stort kapitel kvar så vi får väl se.

Nä får nog ta och titta igenom det nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.