Träningstjat igen!

Var ju på gymmet igår. Tränade armar/axlar/bröst och så gjorde jag en magövning och en ryggövning+plankan. Men jag måste bara få säga att det är grymt skönt att köra med ”fria vikter” och inte bara maskiner! Känns verkligen som att man jobbar med med varje muskel. Så det lär det fortsättas med även i framtiden! Börjar få en träningsvärk från helvetet! HAHA!

Kan även passa på att berätta hur det gick hos läkaren. Självklart hade jag en bra morgon och inte vidare ont, men ryggen knakade när jag ställde mig upp efter att vi pratat en stund så han fick ”bevis” på det. Och han tryckte och böjde och vred och såklart gjorde det ont på vissa ställen men inte som det brukar. Fören när jag satt mig i bilen och skulle åka hem! Hade sån lust att ringa och säga det till han, haha! Men det togs reumatiska prover (kände mig svimfärdig medan hon fyllde rör efter rör med blod) och han ville att jag skulle gå till en sjukgymnast och skickade med en remiss som jag ska ge till dom. Sen har han även skickat en remiss till röntgen. Han ville att en röntgen skulle göras igen. Sen skrev han även ut diklofenak. Dom fungerar ungefär lika bra som sockerpiller gör, när man har ont. Får se om jag ens orkar hämta ut dom. Det skulle väl vara för att dom är inflammationshämmande då.

One thought on “Träningstjat igen!

 1. Hej hopp!!
  Oj vad jag har varit dålig på att kommentera ett tag nu.. Skäms på mig!
  Ja visst är det härligt med lösa vikter! Oj vad jag längtar efter att träna när jag läser om din träning. Det är ju så otroligt roligt när man väl kommer igång. Men har liksom inte haft den tiden och vet inte riktigt vars jag ska hitta den!

  Visst är det typiskt att det inte känns eller låter som vanligt när man väl är hos läkaren! Som i höstas när jag varit in med Oliver ett ex antal gånger. Varje gång så har hans lungor låtit som vanligt, de har ej gjort nå och han har fortsatt vara sjuk. Tills en läkare lyssnade på vad jag sa och han fick astma mediciner(som hjälpte).
  Men det låter ju inte så bra det där med din rygg. Hoppas de hittar vad det är så de kan behandla på rätt sätt. Förstår precis vad du menar med Diklofenak….

  Ha det så jätte bra! (ska bli bättre på att kommenter!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *