Tjohoo!

Jag klarade matteprovet idag! Algebra handlade det om idag. Var ju knappt några uppgifter på det kapitlet så det var ganska snabbt uppklarat. Nu påbörjar jag dock ett jobbigt kapitel – funtioner och ekvationer av andra graden. Jag HATAR ekvationer och av andra graden dessutom. Men men, bara bita ihop och hoppas på att man klarar av det med!

Ska faktiskt sätta mig och plugga lite ikväll. Har lite engelska att göra. Fick uppgiften idag eftersom jag vabbade i onsdags så jag får läsa igenom den och se vad som ska göras. Sen ska jag även kolla om jag inte har några bilder från våran promenad i söndags. Tror jag har några få i alla fall. Börjar väl vara oerhört tråkigt att ens titta in här nu för tiden. Jag lägger aldrig upp bilder och har bara skrivit om sjukdom och andra tråkigheter. Nåja, nu är vi ju friska igen så det får väl bli ändring på det. Men jag saknar helt inspiration för foto. Vet inte när jag tog en tur enbart för att fota senast. Kanske får göra det snart igen..

Nä nu får jag gå och titta vad mina ungar gör för ofog. Dom är i Tindras rum och grejar men Molly springer ju utan blöja med och luftar sina otäcka blöjexem. Hoppas hon inte kissar där inne bara, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *