Sömntutor är vi allihopa!

Herregud vad jag har sovit! Inatt har jag sprungit skyttetrafik till ungar som sovit kasst. Klockan 5.20 ville dom göra morgon och jag försökte, förgäves, att få dom att somna om. Jesper klev upp 6.50 med dom och jag fick sova vidare. Dom väckte mig 8.30. Sen var det dags att vila vid 9.00 och då lade vi oss också. Sen vaknade jag 11.55 av att Molly vaknade. Herrejisses! Kan inte minnas att jag sovit såhär mycket sen jag vet inte när. Men skönt var det i alla fall!

Men jag är fortfarande inte riktigt kry.. Har 37,8 i temp (ligger normalt på 36,3-36,5) så lite feber har jag. Men det är knepigt, för jag är inte sjuk på annat sätt. Lite hosta bara men inget som är jobbigt (än så länge, peppar peppar). Nåja, vi får väl se om det bara är lugnet före stormen. Men det skiter jag i, för jag ska till skolan på måndag! Punkt slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *