Som ett gympass!

Vi kände att barnen behövde få komma bort och göra något. Dom klättrade på väggarna och Molly trotsade som aldrig förr! Slåss och är fruktansvärd mot sin syster. Vet snart inte vad jag ska göra med henne..

Hur som helst så kom Jesper med förslaget att vi skulle åka till leklandet. Jag var inte så ”på” det förslaget först eftersom jag kände mig lite hängig och trött, trots att jag fått sova så mycket. Men vi frågade Malin om inte hon och Rasmus ville åka med och det ville dom! Så vi åkte. Var underbart att komma iväg och ungarna var så himla snälla och inget bråk! Men det är ju som ett helt gympass att vara där och klättra, haha! Men det var knappt nått folk där vid den tiden och det var det bästa av allt! Och jag behöver väl inte säga att ungarna stortrivdes? Så våran eftermiddag var helmysig. Blev nog eventuellt några enstaka bilder med kompaktkameran men batteriet dog visst, haha! Så jag får kolla det imorn.

Nu ligger jag i sängen i ett försök till att somna tidigare.. Får väl se hur det kommer gå! Sen har föresten min mobilladdare gått sönder. Tur man har en till i familjen med iPhone! Men måste skaffa en ny snart..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.