Segt..

Känner mig fortfarande helt seg. Funderar på om jag har vitaminbrist eller nått. Ska ta och köpa mig vitamintillskott tror jag och se om det kan ge mig lite mer energi och ork.

Morgonen har varit seg den med. Kunde inte hålla ögonen öppna och somnade på soffan när ungarna var inne i Tindras rum och lekte. Men jag somnade ju aldrig hårt som tur var, jag hörde dom ju hela tiden. Men det är jobbigt att vara så trött! Men nu är den ”jobbiga perioden” över och då brukar jag bli lite piggare. Men jag måste somna tidigare på kvällarna också! Vet fan inte varför jag inte kan det!?

Tänkte visa dom få bilderna som jag fick på leklandet igår. Inte mycket att hurra för, haha!

Idag händer det inte mycket. Jag hade behövt städa lite här hemma, ser ut som ett bombnedslag! Molly ska eventuellt åka upp till Malin och leka lite med sin nya bästis som tydligen tjatar om henne hela tiden, hihi. Jag och Tindra kommer nog gå ut och leka en liten stund. Hon vill göra en snöängel i den lilla snön som kommit inatt, haha! Men vi får väl se vad vi hittar på!

One thought on “Segt..

  1. Säg åt Tindra, att när ni åkt tåg till mormor och morfar, så får hon göra hur mycket snö änglar hon vill!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *