Lite träningssnack!

Jag har tänkt göra ett litet test i veckan. Jag har ju tjatat om plankan tidigare och tänkte nu testa att göra plankan två gånger om dagen under en veckas tid och se om det blir någon förändring. Med två gånger menar jag alltså 2×30 sekunder (kör på längre än 30 om jag känner att jag orkar). Glömde nu mäta mig igår så jag gjorde det idag istället. Såhär såg det ut idag:
Vikt: 64kg
Mage tjockaste stället: 95cm
Midja: 76cm
Rumpa: 103cm
Vänster ben
Lår: 59cm
Vad: 36cm
Höger ben
Lår: 60cm
Vad: 36cm
Vänster arm: 30cm
Höger arm: 30cm

Så på söndag, ska jag försöka komma ihåg att väga och mäta mig igen. Dessa mått är även mätta på kvällen. Har hört att man helst ska mäta sig på morgonen men jag vet inte. Kommer nog mäta på kvällen på söndag med så då blir det väl lika. Hur som helst – önska mig lycka till i min lilla veckoutmaning! Imorn ska jag dessutom till gymmet! Hell yeah!!

2 thoughts on “Lite träningssnack!

  1. Måste bara se så du har sett att det kommit två nya avsnitt av ONE TREE HILL?! Kommer även ett till i morgon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *