Lite svammel och bilder!

Lite uppdatering om hur pottanvändningen gick för Molly då? Jovars, inga olyckor! Hon kissade en gång till efter att jag skrev tidigare, men inte på pottan. Nej, hon skulle minsann sitta på toaletten som storasyster! Och visst kissade hon när hon fick som hon ville! Min duktiga tjej! Dags att slänga blöjorna snart? Och Molly kommer minsann få springa nakenfis även imorn en stund! Uppdatering kommer då!

Nu ligger barnen och sover sen en stund tillbaka. Malin är och handlar snask, fy på oss! Till det blir det nog en film. Ska se vad jag kan hitta. Men tänkte visa lite bilder. Tindra sprang runt med min kompaktkamera på nyårsafton och jag vill visa er några av bilderna. Här kommer dom! Fotograf: Tindra Andersson

Det kanske blir en fotograf till i familjen? Hehe! Hon tycker det är jätteroligt i alla fall!

Tänkte även visa lite bilder från idag lite snabbt, sen blir det filmtime! Men dessa bilder har jag tagit!

Tindra skulle sopa bort gruset från vägen så att hon kunde åka med sin sparkcykel. Men hon gav upp efter en stund. Sen ville hon att jag skulle sitta inne och leka med hennes bilar tillsammans med henne, men jag fick bara titta på. Antar att hon bara ville ha sällskapet, hihi. Nää, film var det ja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.