Läkartid!

Idag ringde min läkare och gav mig en tid för att kolla ryggen. På torsdag om en vecka klockan 8.30! Typiskt att det skulle vara enda tiden så jag missar morgonen på skolan men jag måste få det gjort! Skulle egentligen ringt till kvinnokliniken idag med men jag missade det.

Jag skulle ju åka till skolan egentligen. Eller, jag åkte till skolan men kom bara till parkeringen då Jesper med har blivit dålig nu! Aja, inte mycket att göra åt saken.

Föresten så dör nog min telefon snart. Den blir varm i tid och otid och sen har det ärjat i laddkontakten så den har fått en fuktskada på nått sätt. Skit med allt!

One thought on “Läkartid!

  1. hej gumman, hoppas att allt är bra och att ni börjar bli friska. Jag har pratat med pappa lite och planerat för ditt besök, så om ni vill så blir det en natt på stugan med god mat och skoter ordning. Älgfile, hemma gjorda klyftpotatis och en god sås, lite korvgrillning på kvällen, det låter väll rätt mysigt, nåja vi får ju se vad ni vill göra när ni kommer, och pappa skulle lösa med bilstolar om du inte vill dra med dej dom, men vi hinner ju höras///Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.