Jag ser det snöar!

Härliga vinter – välkommen! Det har snöat sen 13-tiden ungefär och det snöar ännu. Jättemysigt blir det! Önskar bara att det kommit innan jul, för nu känns det som att julen inte ens har varit än. Dock känns det lite surt att veta att det ska bli plusgrader redan imorgon eftermiddag/kväll och sen börja regna på onsdag. Men men, inte mycket man kan göra åt vädrets makter.. Här kommer lite bilder. Först ut – en asförbannad Molly..

Hon är på ett sånt jäkla humör när hon vaknar efter vilan, jämt jämt jämt! Lägg då på att få på henne mössa, vantar, halsduk och overall! Hon var helt galen när jag klädde på henne på dagis. Hon, om nån, kommer få sin mamma att slita av sig allt hår och springa in i närmsta betongvägg! Men även hon blev på något bättre humör efter en stund..

Sen gick jag in för att fixa maten medan Jesper och ungarna stannade ute tills den var klar. Efter maten gick vi ut igen, då började det småregna och blev snöblandat och nu störtsnöar det igen. Ååh tänk om det kunde fortsätta hela natten och ge fan i att bli plusgrader imorn..!

Imorn är det sovmorgon. Inte för mig dock, ungarna lär nog vakna vid 6-tiden i alla fall, men börjar inte skolan fören 10.20. Kanske jag klär på dom och går ut så dom får leka en stund innan dagis. Får se vad jag orkar helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *