Jag är svag!

Jag är svag för allt som är gott. Då vet ni det! Jag har inte den självbehärskningen som borde behövas när man inte ska äta så mycket slisk och skräp. Så är det med det. Nån som har ett bra botemedel mot svaghet? Viljestyrka? Självklart VILL jag, men.. Ska inte finnas några men..!

Har i alla fall varit på gymmet idag. Ett benpass stod på listan. Efter att jag gått 15 minuter på löpbandet så hade jag fått skavsår och fick kliva av. Men körde i några maskiner, benpress och lite andra övningar med hjälp av hantlar och sen gav jag upp. Motivationen försvann ungefär samtidigt som skavsåret började kännas. Men jag lär ha träningsvärk ändå eftersom jag pressade såpass hårt som jag ändå gjorde. Aja, högst på priolistan just nu: nya träningsskor!

Imorn är det dags för Mollys kalas som aldrig blivit av, men nu blir det av! Imorn.. Blir köpestårta och förmodligen lite kakor och gojs. Jag är allt annat än huslig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.